BIOSTIMULARE FACIALA

SPECIALIST TERAPEUT: Loredana RUSU

PROGRAMĂRI:

Telefon: 0368.455.419 / 0755.036.488

Tratament biostimulare faciala cu microcurenti la RUSU PALACE Beauty Center.

Terapia cu microcurenti este un tratament anti-imbatranire foarte popular folosit pentru a diminua ridurile, liniile fine si pentru a imbunatatii aspectul pielii. Tratamentul cu microcurenti este un „tonic facial” intensiv, ce reprogrameaza practic fibra musculara. Este o stimulare electrica usoara care declanseaza o imbunatatire majora la nivel celular. Studiile clinice au aratat ca, dupa 20 zile de tratament, productia de colagen creste cu 14%, cea de elastina cu 48%, iar circulatia sanguina cu 38%.

Oamenii de stiinta au descoperit, de asemenea, ca terapiile cu microcurenti declanseaza productia corpului de aminoacizi si triphosphste adenozina (ATP) care ajuta la accelerarea productiei de celule sanatoase. Numarul de sedinte depinde de varsta clientului si starea pielii. Efectele microcurentilor sunt imediate si cumulative. De obicei, clientii vor observa o imbunatatire considerabila dupa 5 – 7 sedinte. Tratamentul cu microcurenti poarta denumirea de „covorul rosu” – pentru rezultatele sale imediate, instantanee. Este cel mai eficient tratament inainte de orice eveniment important.

De ce functioneaza tratamentul de mezoterapie virtuala

De regula, din ingredientele unei creme, foarte putine – numai 5% ajung efectiv în profunzime. Tratamentul de dermoporatie insa face ca intr-o singura sedinta/ aplicare sa patrunda 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii. Avantajul principal al tratamentului de mezoterapie virtuala consta in faptul ca, datorita gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, reusind sa vindece din interior cauza vizibila la exterior: diminuarea elastinei si colagenului, formarea ridurilor tip-fisura, scaderea rezistentei cutanate ce duce la lasarea pielii.

Mezoterapie virtuala = electroporatie + electroforeza

Tratamentul de mezoterapie virtuala combina in cadrul aceleiasi sedinte doua terapii puternice: electroporatia – care mareste porii de pana la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescand foarte mult permeabilitatea epidermei, si electroforeza - o metoda prin care ingredientele active sunt impinse în straturile foarte profunde ale pielii.

Electroporatie: fenomenul de electroporatie este generat prin impulsuri electrice atent controlate. Se obtine astfel o marire a porilor membranei celulare si se obtine o permeabilizare a membranei. Procedeul de electroporatie este non-invaziv si reversibil – cand actiunea electroporatiei inceteaza, membrane celulara isi revine la stadiul normal.

Electroforeza: actiunea prin care ingredientele active din cocteilul cosmetic sunt impinse in straturile profunde ale pielii pentru a asigura un maxim de rezultate.Efecte:

  • imbunatateste tonusul muscular al fetei si decolteului
  • ridica pometii si sprancenele
  • reducere ridurile si elimina liniile fine
  • imbunatateste circulatia la nivel facial
  • ajuta la exfolierea tenului si eliminarea celulelor moarte
  • restructureaza tenul deteriorat
  • -ajuta la deschiderea porilor pentru a absorbi mai rapid produsele cosmetice

Pentru lista de preturi, click aici

Abonare la newsletter

Te abonezi si primesti in timp real toate promotiile si concursurile salonului

Participa la CONCURS!

Participa la concurs si castiga automat o sedinta de electrostimulare plus reducere de 20% la orice abonament personalizat!
Cititi regulamentul concursului