DESPRE NOI

Am deschis acest salon în Braşov pentru dumneavoastră, într-o locaţie centrală, dar neperturbată de tumultul citadin, pe str.Traian nr.61. Noi vă introducem într-un loc de seninătate şi linişte, un loc în care simţurile dumneavoastră sunt revigorate, mintea este relaxată şi corpul va este ridicat la o stare de beatitudine.

Răsfăţaţi-vă şi treziţi-vă într-o grădină în care tratamentele noastre va vor calma corpul, mintea şi sufletul. Pielea va fi lăsată strălucitoare, muşchii se vor relaxa, tensiunile se vor ridica departe şi energia internă va fi revigorată.

Organismul are menirea de a auto-corecta, dar mediul nostru dur blochează de multe ori capacitatea noastră înnăscută de a ne vindeca. De la stres, toxine chimice, la lipsa de somn, recalibrarea este un fapt necesar de viaţă. De aceea ne învăţăm clienţii noştri să îşi recâştige echilibrul lor natural prin intermediul nostru şi o multitudine de tratamente de relaxare.

"Rusu Palace" este salonul care vă oferă o gamă foarte diversă de servicii.

Suntem specializaţi în tratarea şi combaterea aspectelor inestetice ale corpului prin proceduri non-invazive şi relaxante: tratamente anticelulitice, tratamente de slăbire rapidă,detoxifiere, drenaj limfatic, împachetări anticelulitice.

Pentru toate aceste tratamente dispunem de o gamă largă de aparate de ultima generaţie şi produse profesionale, atent selectate.

La recepţia salonului, sunteţi întâmpinat de personalul nostru cu o atenţie deosebită, care vă pot consilia şi ghida spre serviciile oferite de noi şi de la care puteţi obţine informaţii despre oferta serviciilor noastre.

Scopul nostru este de a va face, sa va simţi special/ă şi îngrijit/ă, atunci când sunteţi în centrul nostru SPA.

RUSU PALACE Beauty Center se adreseaza ambelor sexe. Soluţiile propuse de centrul nostru vor fi mereu adaptate fiecărei persoane, cât şi cazului prezentat de aceasta.


Calitate, stil, rafinament la preţuri pe care vi le puteţi permite !!!

REGULAMENT

 • Stă în responsabilitatea clientului comunicarea de informaţii complete privind problemele de sănătate
 • Stă în responsabilitatea clientului respectarea orelor şi zilelor de programare
 • În cazul în care programul dumneavoastră a suferit schimbări şi nu vă veţi putea prezenta la programare, vă rugăm să ne anuntaţi cu minimum 4 ore în avans
 • În cazul în care nu neanuntaţi, ne rezervăm dreptul de a considera ședinţa efectuată
 • Vă rugăm să veniţi cu cel puţin 10 minute înainte de programare pentru a avea timp să vă schimbaţi
 • În cazul în care, în timpul tratamentului ceva este în neregulă, vă rugăm să-i comunicaţi terapeutului
 • Vă rugăm să aveţi un comportament respectuos faţă de personalul salonului şi faţă de ceilalţi clienţi prezenţi în salon
 • Achiziţionarea unui abonament sau pachet se face cu cardul sau cash, iar plata poate fi integrală sau în două rate astfel: la început se achită 50% din valoarea totală şi înainte de a ajunge la jumătatea pachetului de servicii se achită restul de 50%.
 • Abonamentele şi pachetele au valabilitate 60 zile şi nu sunt transmisibile;

SFATURI

Pentru obţinerea celor mai bune rezultate, vă sfătuim:

 • Cu 3/4 ore înainte de tratament nu se vor consuma mâncăruri grele (grăsimi, dulciuri, carbohidraţi)
 • Consumul zilnic de apă să fie de cel puţin 2L
 • Fără consum de alcool şi sucuri carbogazoase
 • Nu se recomandă duşul imediat după tratament, pentru că substanţele active folosite la tratament să poată acţiona în continuare (cel puţin 3-4 ore).

Abonare la newsletter

Te abonezi si primesti in timp real toate promotiile si concursurile salonului

Participa la CONCURS!

Participa la concurs si castiga automat o sedinta de electrostimulare plus reducere de 20% la orice abonament personalizat!
Cititi regulamentul concursului