ELIMINAREA CAPILARELOR SPARTE


ESTETICIAN: Camelia Biriș

PROGRAMĂRI: Czirjak Dana

Telefon: 0754.434.060


Tratamentul de îndepărtare al capilarelor sparte, leziunilor vasculare ale feței, corpului și al membrelor se face cu aparatul Dioda Laser 980nm. Se tratează capilarele sparte cu diametrul sub 3 milimetri. Laserul produce coagularea sângelui prin căldura intens degajată. Capilarele mici dispar instantaneu, iar cele mai mari (sub 3mm) devin albăstrui sau maronii, după care, pe parcursul a 2-3 săptămâni, se absoarbe și se elimină din organism prin metabolism. Sunt necesare între 1-3 tratamente în funcție de calibrul vaselor.

1. Pre-procedură

Este recomandat, ca pielea să nu fie expusă la radiații U.V. (soare sau solar) cu 2 săptămâni înaintea tratamentului.


2. Procedură

Se dezinfectează zona tratată și se protejează ochii cu ochelari speciali. În timpul tratamentului pacientul simte înțepături, pișcături mici la descărcarea flash-ului de lumina laser, dar care dispare repede. Tratamentul nu este dureros, pișcăturile sunt suportabile și în funcție de confortul clientului, operatorul poate ridica sau scădea intensitatea laserului.


3. Post-procedură

Imediat după tratament poate apărea o roșeață, care poate dura de la câteva ore la 2-4 zile. Vasele mici dispar imediat, cele mai mari (sub 3mm) devin albăstrui sau maronii, culoare care poate persista până la 1-2 săptămâni, apoi vor fi absorbite și eliminate de către organism. Pentru siguranță, se pot folosi creme cu factori de protecție solară timp de 2-3 săptămâni în cazul expunerii prelungite la radiații U.V. Procedura se poate repeta la 1-2 luni, pentru vasele care nu au dispărut de la primul tratament. Ca efect secundar al tratamentului cu laser poate apărea o senzație de disconfort, căldură locală și roșeață. Pot apărea de asemenea vezicule, dar, datorită localizării intra epidermice, acestea se vindecă fără cicatrici. După tratament este recomandat consumul de lichide, vitamine C si E, precum si folosirea cremelor hidratante si nutritive. Masați delicat partea tratată în fiecare seară. Este interzisă expunerea intensivă la soare sau la solar timp de 1-2 săptămâni după tratament.


4. Contraindicații

Tratamentul nu este recomandat clienților, care se află intr-una dintre situațiile următoare:
  • * sarcină
  • * alăptare
  • * cancer de piele
  • * boli autoimune
  • * medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi (Sotret, Roaccutane), Tetraciclină, Doxiciclină, antimalarice)
  • * medicamente anticoagulante (ex. Heparină)
  • * boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)
  • * epilepsie
  • * leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează sa fie tratate

Prețurile sunt personalizate în funcție de mărimea și densitatea capilarelor. Preţul pe o zonă de 10x10 cm poate varia între 150 şi 350 RON/şedinţa

Contactați-ne pentru o consultație gratuită: 0754.434.060

Abonare la newsletter

Te abonezi si primesti in timp real toate promotiile si concursurile salonului

Participa la CONCURS!

Participa la concurs si castiga automat o sedinta de electrostimulare plus reducere de 20% la orice abonament personalizat!
Cititi regulamentul concursului