EPILARE DEFINITIVĂ CU DIODE LASER


ESTETICIAN: Camelia Biriș

PROGRAMĂRI: Czirjak Dana

Telefon: 0754.434.060


Avantajul acestei metode este durabilitatea, și faptul că este non invazivă pielii. Își face efectul doar pe foliculi, adică lumina laserului acționează doar în pigmenții închiși la culoare din firul de păr (în melanină). Apoi, în foliculi se transformă în căldură și distruge celulele matrice. Datorită distrugerii acestor celule, nu se mai produc noi fire de păr. Pielea nu este rănită, nu provoacă alergii, și nu are nici reacții adverse. Chiar mai mult, are o acțiune antiinflamatoare, astfel tratează foliculita anterioară, și oprește iritațiile.

IPL sau DIODE LASER?

DIODE LASER este cea mai revoluționară tehnologie în domeniul epilării definitive, putând fi efectuată pe toate tipurile de piele, oricând, inclusiv pe pielea bronzată. Procedura este una ne-dureroasă și non-invazivă - parametrii fiind setați computerizat în funcție de ten. În plus, aparatul are un sistem de răcire încorporat care face ca epilarea să fie sigură și fără durere.


1. Pre-procedură

Este recomandat, ca pielea sa nu fie epilată cu ceara cel puțin 3 săptămâni înaintea tratamentului. Cu o zi înaintea ședinței se taie părul cu lama.


2. Procedură

Se protejează ochii cu ochelari speciali, și se aplică un strat subțire de ultra gel pe suprafața de epilat. Pacientul simte o senzație de căldura, însă tratamentul este nedureros și fără efecte secundare. Pentru o epilare definitivă, se recomandă 6-8 ședințe la un interval de aproximativ 4 săptămâni intre ele. Cu toate că este denumită epilare definitivă, aceasta necesită câte o ședință anuală de întreținere, după terminarea ședințelor. Chiar dacă este o procedură extrem de valoroasă, cu rezultate excelente, cu destrucția a peste 90-95% dintre foliculii piloși, și cu un efect de durata în timp, poate exista o reapariție al firelor de păr, în procent extrem de mic.


3. Post-procedură

Datorită tehnologiei de răcire eficiente, al modului de lucru în mișcare și eficiența transmisiei energiei strict la nivelul dermei, epiderma este protejata la maxim. Reacțiile adverse, apariția arsurii, veziculelor sau a crustelor și riscul de hiperpigmentare sunt foarte minime. În foarte rare situații apar reacții adverse, din cauza nerespectării indicațiilor și al ignorării contextului medical al pacientului. Pentru obținerea efectului dorit, sunt necesare mai multe ședințe, efectuate la un interval cuprins intre 4-6 săptămâni între acestea. Ținând cont de variabilitatea individuală, nu se poate aprecia cu exactitate timpul necesar până la obținerea efectului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentând o garanție al efectului definitiv prin tratamentul DIODE LASER.


4. Contraindicații

Tratamentul nu este recomandat clienților, care se află intr-una dintre situațiile următoare:
  • * sarcină
  • * alăptare
  • * cancer de piele
  • * medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi (Sotret, Roaccutane), Tetraciclină, Doxiciclină, antimalarice)
  • * medicamente anticoagulante (ex. Heparină)
  • * boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)
  • * epilepsie
  • * leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează sa fie tratate

Prețuri:

Față orice zonă, (mustata, barbie) 50 Ron/zona
Toată fața 120 Ron/zona
Sâni femei 50 Ron/zona
Piept întreg bărbați 280 Ron/zona
Piept întreg+umeri bărbați 480 Ron/zona
Spate complet bărbați 480 Ron/zona
Dorsal (de la ceafă până la mijlocul spatelui) 280 Ron/zona
Lombar (de la mijlocul spatelui până la fesieri) 280 Ron/zona
Axile 80 Ron/zona
Antebrațe 140 Ron/zona
Antebrațe+brațe 240 Ron/zona
Mâini 60 Ron/zona
Laba piciorului (ambele) 60 Ron/zona
Gambe 240 Ron/zona
Coapse 240 Ron/zona
Coapse + Gambe 390 Ron/zona
Linie albă abdomen 70 Ron/zona
Abdomen 190 Ron/zona
Fese 120 Ron/zona
Inghinal parțial 90 Ron/zona
Inghinal total 130 Ron/zona


Contactați-ne la: 0754.434.060

Abonare la newsletter

Te abonezi si primesti in timp real toate promotiile si concursurile salonului

Participa la CONCURS!

Participa la concurs si castiga automat o sedinta de electrostimulare plus reducere de 20% la orice abonament personalizat!
Cititi regulamentul concursului