ÎNDEPĂRTAREA TATUAJELOR CU LASER


ESTETICIAN: Camelia Biriș

PROGRAMĂRI: Czirjak Dana

Telefon: 0754.434.060


Laserul YAG transformă particulele de pigmenți in nanoparticule, astfel accelerând îndepărtarea acestora prin metabolism.

1. Pre-procedură

Se protejează ochii cu ochelari speciali și se dezinfectează zona tratată.


2. Procedură

Pe parcursul tratamentului, pacientul simte niște pișcături pe piele, durerea este suportabilă totuși mai intensă decât la celelalte tratamente.


3. Post-procedură

După tratament poate apărea o rană superficială pe zona tratată, care se va vindeca total, fără urme sau cicatrici. Ca și post tratament, se folosește: cremă baneocin până când rana superficială se usucă, iar apoi cremă de gălbenele. Nu este recomandată expunerea la radiații U.V. (solar, soare) cel puțin o săptămână după tratament. Ședințele se fac la interval de 4-6 săptămâni între acestea. Laserul Nd:Yag reprezintă o tehnologie laser, eficientă la îndepărtarea tatuajelor. Ca efect secundar al tratamentului laser poate apărea o senzație de disconfort, căldură locală și roșeață. Pot apărea de asemenea vezicule, dar, datorită localizării intra epidermice, acestea se vindecă fără cicatrici. Ținând cont de variabilitatea individuală, nu se poate aprecia cu exactitate timpul necesar până la obținerea efectului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentând o garanție al efectului definitiv tratamentului prin laser Nd:YAG.


4. Contraindicații

Tratamentul nu este recomandat clienților, care se află intr-una dintre situațiile următoare:
  • * sarcină
  • * alăptare
  • * cancer de piele
  • * medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi (Sotret, Roaccutane), Tetraciclină, Doxiciclină, antimalarice)
  • * medicamente anticoagulante (ex. Heparină)
  • * boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)
  • * epilepsie
  • * leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează sa fie tratate

Prețurile sunt personalizate, în funcție de mărimea, densitatea și culorile tatuajului. Ștergerea unui tatuaj de 5cm*5cm poate costa între 100 și 250 RON/ședință.

Contactați-ne pentru o consultație gratuită: 0754.434.060

Abonare la newsletter

Te abonezi si primesti in timp real toate promotiile si concursurile salonului

Participa la CONCURS!

Participa la concurs si castiga automat o sedinta de electrostimulare plus reducere de 20% la orice abonament personalizat!
Cititi regulamentul concursului