MEZOTERAPIE VIRTUALA

SPECIALIST TERAPEUT: Loredana RUSU

PROGRAMĂRI:

Telefon: 0368.455.419 / 0755.036.488

RUSU PALACE Beauty Center iti recomanda tratamentul pentru cea mai avansată formă de mezoterapie virtuala, înlocuind injectarea, dar mentinand obtinerea de rezultate spectaculoase!

Cele mai frecvente aplicatii ale tratamentului de mezoterapie virtuala sunt tratamente anticelulitice, anti-vergeturi, tratamente antirid sau tratamente pentru capilare sparte. Tratamentul de mezoterapie virtuala de la RUSU PALACE Beauty Center este o metodă avansata, pentru ca practic vorbim de o procedura care, in mod nomal, ar fi posibila doar cu ajutorul injectiilor. Insa in cazul tratamentului de mezoterapie virtuala, nu sunt necesare injectiile, nu exista efecte adverse, durere sau riscuri. Nu risti nimic in numele frumusetii!

De ce functioneaza tratamentul de mezoterapie virtuala

De regula, din ingredientele unei creme, foarte putine – numai 5% ajung efectiv în profunzime. Tratamentul de dermoporatie insa face ca intr-o singura sedinta/ aplicare sa patrunda 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii. Avantajul principal al tratamentului de mezoterapie virtuala consta in faptul ca, datorita gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, reusind sa vindece din interior cauza vizibila la exterior: diminuarea elastinei si colagenului, formarea ridurilor tip-fisura, scaderea rezistentei cutanate ce duce la lasarea pielii.

Mezoterapie virtuala = electroporatie + electroforeza

Tratamentul de mezoterapie virtuala combina in cadrul aceleiasi sedinte doua terapii puternice: electroporatia – care mareste porii de pana la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescand foarte mult permeabilitatea epidermei, si electroforeza - o metoda prin care ingredientele active sunt impinse în straturile foarte profunde ale pielii.

Electroporatie: fenomenul de electroporatie este generat prin impulsuri electrice atent controlate. Se obtine astfel o marire a porilor membranei celulare si se obtine o permeabilizare a membranei. Procedeul de electroporatie este non-invaziv si reversibil – cand actiunea electroporatiei inceteaza, membrane celulara isi revine la stadiul normal.

Electroforeza: actiunea prin care ingredientele active din cocteilul cosmetic sunt impinse in straturile profunde ale pielii pentru a asigura un maxim de rezultate.Prin diversitatea aplicatiilor, mezoterapie virtuala este uluitoare. Deoarece tratamentul în sine constă în introducerea în profunzime a unor ingrediente active, acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

  • Redefinirea conturului fetei
  • Restituirea prospetimii tenului
  • Atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor
  • Impiedica procesul de lasare a pielii.
  • Ten mai dens, mai ferm, mai elastic, mai bine hidratat.

Tratamentul de mezoterapie virtuala cu ingrediente active oferit de RUSU PALACE Beauty Center are rezultate vizibile instant. O şedinţă de mezoterapie virtuala durează 15 minute si recomandăm îmbinarea cu o şedinţă de microdermabraziune cu particule de diamante pentru a obţine un maxim de efect.

Pentru lista de preturi, click aici

Abonare la newsletter

Te abonezi si primesti in timp real toate promotiile si concursurile salonului

Participa la CONCURS!

Participa la concurs si castiga automat o sedinta de electrostimulare plus reducere de 20% la orice abonament personalizat!
Cititi regulamentul concursului