MICRODERMABRAZIUNE

SPECIALIST TERAPEUT: Loredana RUSU

PROGRAMĂRI:

Telefon: 0368.455.419 / 0755.036.488

Microdermabraziunea este recunoscută în cosmetica facială ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de curățare, reîmprospătare și refacere a supleții tenului.

Microdermabraziunea este un tratament de cosmetică facială de tip peeling mecanic realizat prin exfolierea stratului superficial al epidermei, constituit din celule moarte sau de o calitate inferioară, care nu mai permite intrarea în țesut a cremelor dermato-cosmetice, comportându-se ca un burete care absoarbe inutil acești constituenți. În aceste condiții, aplicarea cremelor de înfrumusețare, antirid sau a altor tratamente cosmetice devine aproape inutilă, pentru că efectul lor nu se poate produce în profunzime fiind stopat de acest epiderm superficial nefuncțional.

Prin microdermabraziune se asigură pregătirea optimă a tenului pentru absorbția efectivă a agenților activi naturali, iar rezultatele sunt excelente atunci cand microdermabraziunea este combinată cu un tratament adecvat, pielea devine capabilă să absoarbă mai repede și mai eficient tratamentul cosmetic potrivit.

Totodată prin microdermabraziune se realizează o excelentă stimulare a producției de celule noi, o accelerare a producției de colagen și elastină.

Microdermabraziunea este complet nedureroasă și se desfășoară în condiții de maximă siguranță. Rezultatele sunt vizibile înca de la prima ședință.

Beneficii

  • Regenerare celulară și tisulară;
  • Accelerarea producției de colagen și elastină;
  • Curățarea tenului și redarea luminozitații;
  • Atenuarea instantanee a ridurilor;
  • Curățarea și decongestionarea țesuturilor;
  • Eliminarea petelor, comedoamelor, coșurilor;
  • Tratarea acneei;
  • Uniformizarea zonelor decolorate inestetic;
  • Accelerarea hidratării naturale a tenului;
  • Uniformizarea cicatricelor superficiale.

Contraindicații

Tratamentul tenului cu microdermabraziune nu prezintă efecte secundare. La sfârșitul ședinței tenul poate înregistra o usoară înroșire a zonei tratate. Pentru eliminarea înroșirii se aplică, atunci când este cazul, o cremă decongestionantă cu puternici factori de hidratare. Este recomandat să nu vă expuneți razelor ultraviolete imediat după efectuarea ședinței demicrodermabraziune.

Pentru lista de preturi, click aici

Abonare la newsletter

Te abonezi si primesti in timp real toate promotiile si concursurile salonului

Participa la CONCURS!

Participa la concurs si castiga automat o sedinta de electrostimulare plus reducere de 20% la orice abonament personalizat!
Cititi regulamentul concursului