ULTRASUNETE CORPORAL / FACIAL

SPECIALIST TERAPEUT: Loredana RUSU

PROGRAMĂRI:

Telefon: 0368.455.419 / 0755.036.488

Stimulii sonori reprezintă o terapie non-invazivă şi foarte sigură în industria beauty. Ultrasunetul va penetra câţiva milimetri mai profund pentru a ajunge la ţesutul adipos unde celula este captivă. Ultrasunetele creează microvibraţii invizibile, localizate profund în interiorul celulelor, spărgând depozitele de grăsime.

Undele ultrasunete vibrează de zeci de mii de ori pe secundă având un efect de curăţare a grăsimilor şi de încălzire. Ultrasunetele simulează efectul unei diete, prin topirea grăsimilor şi eliminarea acestora din organism.

Masajul ultrasonic penetrează în grăsimea subcutanată între 4 şi 5 cm sub piele, cu vibraţii fine ce lucrează cu frecvenţe de zeci de kiloherţi pentru a creea acelaşi efect ca cel al unei diete.

Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, fund, coapse, braţe, bărbie.

Aparatul cu ultrasunete este destinat în special tratamentelor corporale şi faciale.

Beneficii

  • Atenuarea nodulilor celulitici şi reconturarea/ distrugerea adipozităţilor localizate (aşa numitele perniţe de grăsime), distrugere obţinută prin acţiunea mecano- termică a aparatului cu ultrasunete, acţiune care duce până la dizolvarea adipozităţilor, făcându-le astfel mult mai uşor de eliminat din organism.
  • Îmbunătăţirea elasticităţii ţesuturilor, prin pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate pe corp, pe faţă, gât, sâni - creme şi loţiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, pentru fermitate sau vergeturi, accelerarea circulaţiei sanguine şi a hidratării în profunzime a pielii.
  • Masajul cald ultrasonic împreună cu o cremă specială antivergeturi conduc la atenuarea vizibilă a vergeturilor albe. Vergeturile proaspete de culoare roşie vor deveni albe, iar apoi se vor atenua.
  • Efect anticearcăn şi de lifting facial prin stimularea activităţii celulare, controlează oxidarea celulară şi activitatea melaninei de sub piele. Permite pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor şi hidratarea epidermei.
  • Activarea micro-circulaţiei cutanate prin acţiunea termică a tratamentului cu Ultrasunete.

Contraindicaţii

  • Tratamentul cu ultrasunete este contraindicat persoanelor cu dermatite, răni deschise, varice pronunţate, purtători de tije metalice, celor cu boli cardiace sau astm.

Pentru lista de preturi, click aici

Abonare la newsletter

Te abonezi si primesti in timp real toate promotiile si concursurile salonului

Participa la CONCURS!

Participa la concurs si castiga automat o sedinta de electrostimulare plus reducere de 20% la orice abonament personalizat!
Cititi regulamentul concursului